loveLi B A B Y

Wat ik een eer vond is dat ik de afgelopen tijd gevraagd werd door bruidsparen om van hun baby ook foto’s te maken! Ook daar werd ik helemaal blij van! Wat een schatjes allemaal!

Dus ik dacht dit wil ik vaker doen! Is jullie baby al een paar maanden, dan is het nog steeds erg leuk! Je kindje maakt dan al echt contact met je en je kan hem/haar laten lachen! Ook het moment dat ze net hun hoofdje op kunnen tillen als ze op hun buikje liggen..of als ze hun eigen voetjes gaan pakken! Mooie momentjes toch om vast te laten leggen! Vraag mij dus gerust als jullie een fotoshoot willen samen met jullie baby of van jullie baby alleen. Lijkt me heel leuk! Wie weet tot snel!


TROUWKAART

Zijn jullie op zoek naar mooie trouwkaarten of heb je zelf al een ontwerp in je hoofd? Of misschien heb je helemaal geen inspiratie, dat kan ook. Marianne van Leesign maakt DE perfecte kaarten! Helemaal zoals jullie wensen, ontwerpt zij jullie trouwkaart! Dus neem even een kijkje op haar website http://www.leesign.nl. Ow, en ze is ook nog eens een super aardige meid! 🙂

12072586_910286235730507_1591313396302292090_n


loveLi Bruidsfotografie voor Arjan & Alianne

Locatie: Centraal Ketelhuis in Amersfoort

fb19


loveLi Bruidsfotografie voor Jan & Sanne uit IJsselstein

Trouwlocatie: Huize Scherpenzeel
Feestlocatie: Huize Scherpenzeel

M044M018M028M037 M071 M073M086 F042


loveLi Loveshoot voor lieve Lars & Shanna

Fotoshoot bij: Het Leersumse Veld


loveLi Bruidsfotografie voor Wulfert & Tjitsk

Trouwlocatie: Gemeentehuis Woudenberg
Feestlocatie: Prachtig aangeklede tuin in Woudenberg
Fotoshoot: Henschotermeer

018 015


loveLi Bruidsfotografie voor Wilco & Colinda

Feestlocatie – Strandclub Witsand in Noordwijk
Trouwlocatie -Stadhuis Leiden

M095


loveLi Bruidsfotografie voor Martin & Ilvy

Feestlocatie – Anaflora,
Maximapark in Vleuten
Trouwlocatie – stadhuis IJsselstein

T081


loveLi Bruidsfotografie bij Bruidsbeurs Huize Scherpenzeel

Gister was het dan zover, de bruidsbeurs bij Huize Scherpenzeel! Ik was er nog nooit binnen geweest, maar qua stijl en sfeer vind ik deze locatie echt een aanrader om te trouwen! Het park eromheen is ook prachtig! Samen met een hele lieve vriendin van mij, Lisette, vertrok ik in de loop van de middag naar Huize Scherpenzeel. De styling van onze tafel was al een feestje..zo leuk om te doen. En zie hier het resultaat! Na een heerlijke maaltijd verzorgd door Huize Scherpenzeel stonden we klaar om alle toekomstige bruidsparen te ontmoeten. We hebben een super gezellige avond gehad en veel lieve mensen gesproken! Dankjewel Huize Scherpenzeel, Yasmin, alle standhouders, alle lieve bruidsparen, en natuurlijk Liset!

2Y2A1592

2Y2A1588


loveLi Bruidsfotografie bij Bruidsbeurs Huize Scherpenzeel op maandag13 april 2015